HOE DE INSTELLINGEN VAN DE APPLICATION MANAGER IN KASPERSKY WIJZIGEN?

Het beheren van de applicaties in een antivirusprogramma is een zeer belangrijke taak. U kunt deze instellingen eenvoudig zelf beheren. Niet iedereen kan het echter. Dat is waar onze contact kaspersky in beeld komt. We bieden alle soorten technische ondersteuning aan onze klanten, van eenvoudig tot geavanceerd. Onze technici zijn bedreven in het omgaan met dit soort problemen, dus u kunt op elk moment contact met hen opnemen en zij zullen u de juiste begeleiding bieden.

Als u problemen ondervindt bij het wijzigen van de instellingen van de toepassingsbeheerder of als u wilt weten hoe u dit moet doen in uw Kaspersky-antivirus, is onze Kaspersky nummer slechts één telefoontje verwijderd. Maar u heeft ook de mogelijkheid om deze taak alleen uit te voeren. Als je voor de laatste optie gaat, blijf scrollen om te weten hoe.

  1. Open het hoofdvenster van uw Kaspersky-antivirus.
  2. Klik op het pictogram Instellingen onder in het venster.
  3. Selecteer de sectie Bescherming aan de linkerkant van het venster.
  4. Klik op de koppeling Toepassingenbeheer om het venster Instellingen te openen.
  5. Zet de tuimelschakelaar van Toepassingsbeheer aan om wijzigingen toe te passen en de beschermingscomponent in te schakelen.
Als u tot nu toe twijfelt tijdens het uitvoeren van de procedure, bel dan gerust ons Kaspersky-klantennummer.
  1. In de installatieassistent-groep met instellingen,
  • Schakel het selectievakje 'Tijdens installatie van applicaties automatisch leegmaken' in voor installatie van aanvullende software. Waarschuw voor elke poging om de box van extra programma's te installeren om de installatie van extra software te blokkeren bij het installeren van nieuwe applicaties.
  • Als het bovenstaande selectievakje is uitgeschakeld nadat u bent begonnen met het installeren van een bepaalde toepassing, blijft de Installatie-assistent werken totdat de procedure is voltooid. Selectievakjes voor applicaties voor extra installatie zijn uitgeschakeld en de apps zijn niet geïnstalleerd. Maar deze functionaliteit wordt uitgeschakeld in de volgende installatie, waar u alle aanvullende applicaties kunt installeren.
  1. U kunt het vakje 'Geen installatiestappen weergeven die advertenties en aanbiedingen voor het installeren van extra programma weergeven' aanvinken om de weergave van installatiestappen met advertenties te blokkeren.

Voor meer persoonlijke assistentie kunt u contact opnemen met onze kasperskyklantenservice belgie via e-mail, telefoon of live chat. We beloven u de juiste begeleiding en ondersteuning te bieden wanneer u maar wilt, zonder vragen te stellen.


Comments

Post a Comment